Taxi Den Haag
 • Beoordeel Ons

 • Bent u onlangs met ons meegereden? Wij vernemen graag hoe u dit heeft ervaren. Wij vragen u het vervoer naar de luchthaven op vier punten te beoordelen.

  Hiermee helpt u ons de kwaliteit en het serviceniveau te optimaliseren. Een beoordeling invullen kost u slechts 1 minuut!

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Beoordeel Ons
  Average rating:  
   19 reviews
  by Javiar-Aldoza on Beoordeel Ons

  Use wb mobility services for many years. Always on time. Nice drivers.

  by Jan on Beoordeel Ons

  Top ervaring vandaag. Prachtige taxi, schoon, nette chauffeur en op tijd. Prijs-kwaliteitverhouding TOP!

  by Vedika on Beoordeel Ons

  Meer dan tevreden. Chauffeur bleef ruim een uur langer dan de door hun gehanteerde tijden op mij wachten omdat de kofferafhandeling op schiphol minder snel ging dan verwacht. Hield keurig contact...

  by Nienke van Zanden on Beoordeel Ons

  Vanavond opgehaald op Schiphol Airport. Ik was geland en kreeg netjes telefoon van de chauffeur, dat hij klaar stond. Nette chauffeur en reed mij keurig naar huis.

  by Marijke on Beoordeel Ons

  Mooi op tijd , nette chauffeurs en auto's

  by Erik on Beoordeel Ons

  Fantastische service leuke vriendelijke…

  Fantastische service leuke vriendelijke chauffeur en behulpzaam netjes op tijd avond van te voren gebeld dat ze op tijd op afgesproken tijd er zouden zijn en dat was ook.alleen maar veel lof over wb mobility 👍en chauffeur de volgende keer weer zeer zeker.

  by Gonnie on Beoordeel Ons

  Zoals elk jaar is het weer een fijne manier om zorgeloos op vakantie te gaan en thuis te komen. Super verzorgd en met aandacht uitgevoerd

  by sander on Beoordeel Ons

  Zeer aangenaam bedrijf
  nette auto's en uitstekende chauffeurs !

  by Mw. Deenen on Beoordeel Ons

  Ik maak regelmatig gebruik van de taxi diensten van dit Schipholtaxi bedrijf. Voor mijn woonplaats hanteren zij nette taxitarieven. Ik kon zelf bepalen hoe laat de taxi mij kwam ophalen, voor een rit naar de luchthaven Schiphol.

  by Angélique Eijpe on Beoordeel Ons

  Ik ben altijd blij dat er vaak ook nog vrij last minute een rit geregeld kan worden. Chauffeurs altijd te traceren en zeer behulpzaam. Ik raad jullie diensten dan ook altijd aan

  by Marjan on Beoordeel Ons

  Op 13 oktober jl taxibusje voor 8 personen naar Schiphol besteld bij Vliegveldvervoer. Vriendelijke chauffeur was prima op tijd ! Een week later weer opgehaald door dezelfde . Door een kapotte bagageband waren wij later bij het busje dan de bedoeling was. Dit was geen punt voor de wederom vriendelijke chauffeur. Dit was trouwens de derde keer dat wij zonder problemen van/naar Schiphol gingen met TCR !

  by Simon on Beoordeel Ons

  Ik zelf ben door wb mobility services4x gebracht en opgehaald van luchthaven rotterdam, schiphol en eindhoven. waren verschillende chauffeurs. wat mij is opgevallen is dat ze allemaal persoonlijk en vriendelijk waren. Koffers werden uit mijn handen genomen en geplaatst in de kofferbak, portier netjes geopend en vervolgens veilig doorgereden. chauffeurs rijden erg netjes en ze rijden naar alle luchthavens voor E 65,- vanuit den haag is dat echt de beste prijs.Sterke punten:Goede omgang met klantenGoede chauffeursservicescherpe prijzennette en veilige rijgedragmooie schone auto's

  by Joshua on Beoordeel Ons

  This is one of the best taxi services I have used during my visits to Den Haag . The drivers are customer friendly and professional.

  by Marco on Beoordeel Ons

  Wonderful service, on time, clean car and polite driver. Highly recommended.

  by Chris on Beoordeel Ons

  Prima op tijd opgehaald in de nacht en een vriendelijke behulpzame chauffeur. Een goede start van een lange tijd reis is belangrijk. Wij zijn in ieder geval goed begonnen dankzij WB.

  by Karel de Graaf on Beoordeel Ons

  Prima geregeld! Of je nu midden in de nacht vertrekt of midden op de dag, de chauffeurs staan op tijd klaar. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en op tijd!!

  by Joram.sm on Beoordeel Ons

  Alles wat ik ervan wens. Gewoon een fijne luxe auto's en chauffeurs.Sterke punten:Altijd op tijd en nette chauffeurs.En bij reserveren krijg ik altijd korting

  by Jannet on Beoordeel Ons

  WB Mobility Services is onze steun en toeverlaat na een weekend uit. Ook op Schiphol laten wij ons WB Mobility Services ophalen. Gaat altijd goed. Bedankt weer voor de goede zorg!Sterke punten:Altijd op tijd en vriendelijke chauffeurs!

  by Yvonne Blancke on Beoordeel Ons

  Al jaren bij dit schipholtaxi bedrijf de taxi besteld, correct behandeld aan de telefoon, de taxi staat altijd op tijd klaar, nette mooie auto's en aardige chauffeurs.