Taxi Den Haag
 • Business Travel

 • Kostenbeheersing, efficiency en klantgerichtheid: kwaliteiten die ondernemers aanspreken. Daarom doen zoveel bedrijven een beroep op WB Mobility Services. Zij weten dan immers zeker dat hun klanten en medewerkers goed op weg zijn!

  Onze chauffeurs verzorgen de meest uiteenlopende ritten, ook buiten de regio Den Haag. Zo regelen zij vaak het vervoer van en naar de verschillende luchthavens. Maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op hen doen.

  Snel weg Voor vervoer op niveau hoeft u bij WB Mobility Services zelf niets te doen. U geeft de ritten door en wij regelen alles. Met een geavanceerd automatiseringssysteem en een continue GPS-verbinding met de voertuigen zijn wij in staat om snel en efficiënt te plannen. Het resultaat: meer service én minder wachttijd!

  Full service WB Mobility Services brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Amsterdam, een onverwachte rit naar Antwerpen of een perfect geplande route naar Groningen: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij regelen het allemaal voor u! In onze taxi’s is ook aan uw betaalgemak gedacht: na de rit kunt u afrekenen met uw creditcard!

  Gemotiveerde mensen Met onze representatieve chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier.

  Kostenbewust Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van die taxiritten in vertrouwde handen.